SNABBFAKTA
ADRESS
Herrgärdsgatan 3
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
4 rum och kök
BO & BIYTA
106 + 0 kvm
BYGGÅR
1998
STARTPRIS
3 295 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
3 460 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Stabil förening, bra läge och parkeringsmöjligheter. Det är också lyxigt att ha nära till citys stadskärna och utbudet."

Föreningen

Stabil förening med 71 lägenheter. 75 p-platser i centralgaraget (500 kr/mån) finns för föreningens medlemmar att hyra. 3 MC-parkeringar. Förråd finns till lägenheten och bredband är indraget till alla lägenheter. På innergården finns en lekpark för de mindre. Läget, nära till finfina bagerier och restauranger, gör det enkelt att fixa färska frallor till frukost eller hämta hem en god middag.

ALLA BILDER

Entré

En härlig hall med en dubbelgarderob och lådor. Väggarna är tapetserade och golvet har, precis som övriga rum i lägenheten, parkettgolv. En rymlig klädkammare finns i anslutning till sovrum 3, vänster om entrén.

ALLA BILDER

Köket

Köket har en öppen planlösning och fin kontakt med vardagsrummet. Vita stilrena snickerier från Nettoline och svarta stenskivor, lika tåliga som snygga. Alla tänkbara vitvaror som induktionshäll, spisfläkt i rostfritt, inbyggd micro, ugn i rostfritt, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Härliga fönsterpartier med burspråk och utsikt mot den trevliga och fina Rudbecksparken.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Vardagsrummet är den centrala platsen i lägenheten. Öppen planlösning mot entré och köksdel. Härifrån kommer man ut till den trevliga inglasade balkongen.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Det här sovrummet ligger som första sovrum, till höger från entrén, med nära anslutning till köket. Sovrummet har fönster mot framsidan.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Det här är ett av de två största rummen, med fönster mot innergården. Här finns en dubbel-och en enkelgarderob.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Detta sovrum ligger mellan vardagsrum och klädkammare. Rummet har fönster mot innergård och har en dubbelgarderob och två enkelgarderober.

ALLA BILDER

Gäst-wc

En gästtoalett med fina ytskikt; vitt kakel på väggarna och mörkare klinker på golvet. Spegel, handfat med vit kommod och WC.

ALLA BILDER

Duschrum

Precis som gästtoaletten så har duschrummet fina ytskikt i vitt kakel och mörkare klinker. Spegel med spotlights, handfat med kommod, WC, duschhörna, tvättmaskin och handdukstork.

ALLA BILDER
"Den inglasade balkongen kan bli lite varm om man inte använder markisen"

Inglasad balkong

Mysig inglasad balkong i sydvästläge mot den trevliga innergården. Här ligger solen på hela dagen och glaspartierna går att öppna upp.

ALLA BILDER

Området

Varför säger man kvarteret Hilde för "Mejeriet"? 1926 invigdes det storslagna mejeriet och driften fortsatte fram till augusti 1991, då Arla stängde det gamla mejeriet för gott, efter 65 års produktion. I februari 1996 började Riksbyggen och PEAB att riva mejeribyggnaden i kvarteret Hilde. 1997 sattes spaden i marken för de 71 bostadsrätterna. Kvarteret Hilde blev klart, med de första bostadsrätterna i januari 1998.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Riksbyggens Brf Västeråshus 37
Antal lägenheter
71
Mäklaren informerar
  Genomgående fina parkettgolv och tapeter med fin färgsättning.
  Duschrum och gästtoalett med kakel och klinker.
  Lägenheten totalrenoverades 2008.
  P-plats i centralgaraget finns ledig att hyra.
  Kabel-TV och bredband ingår i månadsavgiften.
  Förråd finns i källaren.
  För dig som inte vill tvätta i lägenheten, finns det en tvättstuga i källaren.
  Barnvagnsförvaring finns i trapphuset.
  Cykelrum i källaren.
  Föreningen har en egen hemsida: http://www.vasterashus37.se
Jonas Westberg