SNABBFAKTA
ADRESS
Fogdegatan 4
BOSTADSTYP
Bostadsrätt
ANTAL RUM
3 rum och kök
BO & BIYTA
72 + 0 kvm
BYGGÅR
1938
STARTPRIS
2 075 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
2 200 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Fastighetsmäklare/Cert. Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

"Jag föll för planlösningen och det är bra förvaring"

Entré/hall

Entréns klinkergolv tar hand om skor och stövlar. Hallen sträcker sig härifrån med fint parkettgolv åt både höger och vänster, och du når alla rum från hallen. Till höger finns en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och en bit in till vänster finns ett inbyggt skåp med hyllor. Dessutom finns en liten tvättstuga som idag används som förvaringsutrymme med frys, bänk och hyllplan, golvet är klinkrat och det är förberett för tvättmaskin.

ALLA BILDER

Köket

Köket ligger på husets gavel och här faller ljuset in fint. Vita skåpluckor och stavmosaik i svart som matchar bänkskivan. Utrustning; integrerat kylskåp i fullhöjd (frysen finns i tvättstugan intill), inbyggd ugn och micro, spishäll, spisfläkt och integrerad diskmaskin.

ALLA BILDER
"När man kommer hem från jobbet är det perfekt med sen sol på balkongerna"

Balkongerna

Båda balkongerna ligger mot innergården och har eftermiddags-/kvällssol. Förmiddagssol hittar du på gemensamma altanen på husets framsida.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Intill köket ligger det rymliga vardagsrummet, med access till ena balkongen. Förutom plats för en rejäl soffa, finns också plats för ett smidigt matbord, förslagsvis med iläggsskivor så kan du ha flera gäster på besök.

ALLA BILDER

Badrum

Det helkaklade badrummet renoverades 2017. Dusch med glasväggar, tvättställ med spegelskåp, toalett och infällda spotlights i taket. Klinkergolv.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Master bedroom. Att det här sovrummet på 30-talet var ett vardagsrum förklarar storleken. Här finns garderobsinredning längs väggen gömd bakom skjutdörrarna. Sängkläderna vädrar du enkelt på balkongen, och plats finns i hörnet för ett litet skrivbord eller en byrå.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Det här rummet, som har en fristående skjutdörrsgarderob, passar utmärkt till barnkammare, tonårsrum eller hemmakontor. Eftersom hallen är så stor och förvaringen så bra, finns en fin möjlighet att skärma av hallen utanför rummet från övriga hallen med till exempel en spaljé. På så vis skulle det med enkla medel kunna bli en egen tonårsavdelning med ett litet extrarum utanför sovrummet.

ALLA BILDER
"Det är förberett för tvättmaskin i lägenheten men jag tycker den gemensamma tvättstugan är bra"

Föreningen

Brf Fogden 24 bildades 2018 och här finns 11 lägenheter, alla med bostadsrätt. 2017 gjordes stora renoveringar; Stambyte, tak och dränering. Föreningen äger marken och har inga större renoveringar planerade, man följer en underhållsplan som sträcker sig över perioden 2019 till 2039. I källaren finns förråd, hobbyrum, cykelförvaring och en bra tvättstuga med tillhörande torkrum. En gemensam altan finns på husets framsida. Snöröjning och trappstädning sköts externt, men gräsklippningen sköts av de boende (ca 2 veckor per säsong och boende). Städdagar anordnas normalt sett vår och höst

ALLA BILDER

Omgivning

Här bor du strax utanför cityringen, vilket innebär gångavstånd till det mesta. Att promenera ner på stan tar bara några minuter så restauranger, färskt bröd och shopping är aldrig långt bort, när andan faller på.

ALLA BILDER
Fakta om föreningen
Föreningsnamn
Brf Fogden 24 i Västerås
Antal lägenheter
11
Renoveringar utförda och planerade
2017 - Takbyte, dränering och stambyte
Allmänt om föreningen
BRF Fogden 24 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 2018. Föreningen består av 11 st lägenheter varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningens fastighet är försäkrad till fullvärde hos Länsförsäkringar Bergslagen. I försäkringen ingår ansvarsförsäkring för styrelsen samt bostadsrättsförsäkring. Den ekonomiska förvaltaren är MARK Fastighet i Mälardalen AB. Årliga höjningar enligt ek plan om ca 1-2,5%.
Mäklaren informerar
    Genomgående parkettgolv i alla rum. Entré, badrum och tvättstuga har klinkergolv.
    Två förråd tillhör; ett i källaren och ett på vinden.
    I föreningen finns 2 p-platser och 3 garageplatser, inga lediga i dagsläget (11/4-22) men heller ingen kö. Gott om platser längs gatorna i kvarteret, boendekort kan köpas av kommunen.
    Flexibelt tillträde.
Gunilla Hedman