SNABBFAKTA
ADRESS
Verkstadsgatan 8
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
170 + 20 kvm
TOMTAREAL
819 kvm
BYGGÅR
1916
STARTPRIS
3 575 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
4 000 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Reg. fastighetsmäklare/Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

Huset och trädgården

Oemotståndligt redan på uppfarten. Gruset knastrar behagligt under skorna fram till dörren. Utvändigt möts du av takvinklar, liggande och stående panel och spröjsade fönster. Invändigt av stora rum med generös takhöjd. Friköpt och lättskött tomt på hörnet med fint solläge, äppelträd och häckar, bland annat av syrénbuskar.

ALLA BILDER

Entré

Varmt välkommen in i kapprummet! Här möts du av det nya vitpigmenterade träplankgolvet, som löper vidare in i alla rum i entréplan, och en ljus tapet.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Ljuset, tillsammans med trägolvet, tapeten, bröstningspanelen, kakelugnen och de spröjsade fönstren, får charmfaktorn att slå i taket här. Och det är högt i tak.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Det här sovrummet funkar lika bra till matrum, beläget mot trädgården och med samma fina känsla som vardagsrummet, fast med målade väggar i grå ton. Här finns en klädkammare.

ALLA BILDER

Köket

Den tre meter långa diskbänken med uppvik är lika praktisk som snygg. Vitmålad pärlspont ovan diskbänken ger en ombonad "på-landet-känsla" och köket har gott om förvaring, även ett bevarat skafferi. Köket från IKEA går i vitt, mot de gråmålade väggarna. Plats för matbord och utgång till altanen, som är under tak. Utrustning; kyl, frys, inbyggd ugn och micro, spishäll och fläktkåpa.

ALLA BILDER

Tvättstuga/wc

Utrymmet under trappan är väl nyttjat. Här finns en ny tvättstuga med toalett, tvättho med förvaring och en ny kombimaskin tvätt/tork. Klinker med el golvvärme.

ALLA BILDER

Hall/kontor

Innanför köket, intill dörren som går ut till altanen, finns trappan till övervåningen. Väl uppe landar du i en övre hall som med fördel kan användas som kontor eller ett litet lekrum. Massivt trägolv med halvmatt hårdvaxolja och gråmålade väggar.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Magiskt! Här ligger det fina gamla trägolvet kvar, nyslipat. Mysfaktorn höjs med kakelugnen, även om den behöver renoveras för att tas i bruk igen. Bröstningspanel och ljus, mönstrad tapet.

ALLA BILDER

Allrum

Ett fint genomgångsrum där det kan tänkas att tv-soffan får sin plats. Kanske inreder ni det till föräldrasovrum. Möjligheterna finns. Massivt trägolv med halvmatt hårdvaxolja och ljus, mönstrad tapet.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Sovrum mot trädgården, med garderober i passagen in till rummet. Här ligger ett parkettgolv och väggarna är klädda med en ljus, mönstrad tapet.

ALLA BILDER

Badrum

Badrummet är kaklat och har tvättställskommod, högskåp, duschkabin, toalett och handdukstork. Klinkergolv, vattenburen golvvärme.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Följande renoveringar har gjorts 2020:
  ° Renovering av taket med specialfärg för plåttak, en del av taket har ny plåt.
  ° Alla golv på nedervåningen är upptagna och ny blindbotten och ny isolering är lagd, delvis nytt bjälklaget. Nya massiva och vitpigmenterade trägolv är lagda i hela nedervåningen. På övervåningen har befintligt trägolv slipats i ett rum, befintlig parkett bevarats i ett rum och i övriga rum har nya massiva trägolv med halvmatt hårdvaxolja lagts.
  ° Alla innertak är målade alternativt utbytta, alla ytskikt är åtgärdade. Alla fönstersmygar/foder mm är utbytta, likaså alla taklister och golvsocklar.
  ° Nytt kök från IKEA med hel diskbänk (3 m), alla vitvaror är nya
  ° Ny tvättstuga/wc med klinker med el-golvvärme
  ° Trappan till övervåningen
  ° Kakelugnen nere är renoverad, skorstenen åtgärdad med invändigt rör. Kakelugnen på övervåningen är inte godkänd för eldning, en mer omfattande renovering krävs här.
  ° All el är ny i hela huset, inklusive ny el-central, och slang för el är fördragen i marken ut till planerad carport
  ° Nya ledningar för vatten och avlopp är installerade på nedervåningen till kök och tvättstuga. Vattenledningen till huset är utbytt ända ut till servisen i gatan.
  ° Ny luft/vatten-värmepump och nya radiatorer i hela huset samt ny matning till övervåningens radiatorer

  ° Badrum på övervåningen renoverades under förra ägarens tid för ca 10-12 år sedan, men har fått ny kommod, högskåp och ny duschkabin 2020
  ° Utvändigt är panelens nedre del nymålad, likaså hela altanen. I övrigt är huset målat för ca 10-12 år sedan.
  ° Fönstren bytta för ca 10-12 år sedan

  ° Fastigheten är fiberansluten
  ° Bygglov finns för carport med förrådsdel
  ° Energideklarationen gjordes innan värmesystemet byttes
Gunilla Hedman