SNABBFAKTA
ADRESS
Västerbyvägen 38
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
7 rum och kök
BO & BIYTA
114 + 138 kvm
TOMTAREAL
940 kvm
BYGGÅR
1970
STARTPRIS
2 195 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
2 550 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

Huset och trädgården

Trevlig villa i ett plan med med källare. När solen skiner avnjuter du solstrålarna på den trevliga baksidan, kanske i en solstol och tittar på någon som badar, om du inte tar ett eget dopp. Gästhus finns på tomten.

ALLA BILDER

Entré

Den fina entrédörren välkomnar. Inne är hallen rymlig och härifrån kommer du till vardagsrummet, som ligger till vänster och rakt fram finns köket. Trappan ner till källaren finns direkt till höger om entrén. Här, liksom i husets övriga rum, ligger laminat på golvet, med undantag av vardagsrummet, som har parkettgolv.

ALLA BILDER

Innerhall

Från innerhallen, där en garderob finns, kommer du till tre sovrum och till badrummet.

ALLA BILDER

Vardagsrummet

Vardagsrummet har stora trevliga fönsterpartier mot entrésidan. Här ryms både soffgrupp och matsalsmöbler. Vardagsrummet kommer man åt från entrén och matrummet, som finns mellan kök och vardagsrum.

ALLA BILDER

Sovrum

Detta rum, som har dörr både till köket och vardagrummet, används idag som matrum. För dig som behöver det som sovrum, behöver du inte göra annat än möblera. Här finns ett linneskåp.

ALLA BILDER

Köket

Köket är ljust och har fönster och dörr mot baksidan. Här står du i köket och lagar mat samtidigt som du har uppsikt när barnen leker i poolen. Kökssnickerier i björk, spis med häll och ugn, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Bra med förvaring. Här får också ett matbord plats.

ALLA BILDER

Badrum

Badrummet har golv med klinker och väggarna är helkaklade. Handfat med kommod, överskåp med spegel, sidoskåp och spotlights, WC och badkar. En inbyggd garderob med överskåp.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Första sovrummet till vänster har fönster mot baksidan, precis som stora sovrummet vägg i vägg. Rummet har två garderober med överskåp.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Största sovrummet, andra till väster, som troligen blir föräldrarnas sovrum, erbjuder trägolv och en fondvägg. Här kommer du också ut på baksidan via en dörr. Bra förvaring med tre garderober med överskåp.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Detta sovrum har fönster mot framsidan. Även detta sovrum har bra förvaring med tre garderober med överskåp.

ALLA BILDER

Gillestuga

Från entrén finns trappan ner till källaren. Här kommer du direkt ner till den trevliga gillestugan, som är rymlig och har trägolv. Braskamin.

ALLA BILDER

Hobbyrum

Stort hobbyrum. Här har det tidigare stått ett pingisbord men nu får fantasin avgöra vad rummet skall användas till. Golvet har klinker och väggarna är målade. Åtkomst till två förråd. Dörr till garaget.

ALLA BILDER

Gästtoalett

En mindre toalett med våtrumsmatta och våtrumstapet. WC och handfat.

ALLA BILDER

Tvättstuga

Rejäl tvättstuga med tvättmaskin, tvättho, duschhörna och bastu. Ytskikten är våtrumsmatta och våtrumstapet.

ALLA BILDER

Pannrum

Innanför tvättstugan finns pannrummet med värmepanna, pelletsbehållare och reningsverk för pool.

ALLA BILDER
Alla bilder