SNABBFAKTA
ADRESS
Torpvägen 6A
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
103 + 103 kvm
TOMTAREAL
902 kvm
BYGGÅR
1954
STARTPRIS
4 150 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
4 500 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Reg. fastighetsmäklare/Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

"När jag klev in i huset första gången, blev jag förälskad direkt"

Huset

Härligt högt läge med frilagd berghäll på tomten och marksten i gångar runt huset. Trappa till husets entré i skiffer. Huset är alldeles lagom stort för den lilla familjen med möjlighet att inreda vinden för ytterligare rum. Köket och rummen i entréplan är renoverade under senare år. I entréplan finns två sovrum och det tredje finns på övervåningen. Källare under en del av huset med praktiska utrymmen som tvättstuga, groventré med garderober, matkällare och en liten bastu. Framför garaget är uppfarten asfalterad och i trädgården hittar du bl a rhododendron och syrenbuskar.

ALLA BILDER

Uteplatser

Solen rör sig fint runt huset och besöker alla uteplatser i tur och ordning, om den visar sig vill säga. Det inglasade uterummet bjuder på sol under dagens första timmar, men det är också en skön plats på kvällen. Alldeles intill syrénhäcken, på den stensatta platsen i söder, drar du kanske igång grillen eller dricker eftermiddagskaffet. Runda sedan hörnet till balkongen, en härligt solig plats under eftermiddagen och framåt kvällen. Och så har vi ju också den fina uteplatsen på husets framsida, den med betongglas. Här avrundar man gärna dagen i kvällssolen, kanske med någon svalkande glass.

ALLA BILDER

Entré/hall

En fin detalj i hallen är klinkergolvet innanför dörren men självklart är även den nya enstavsparketten snygg. Två garderober, varav en helt öppen för finjackorna, och plats för skoställ. Leriga stövlar tar du lämpligast in i groventrén i källardelen.

ALLA BILDER
"Köket blev bra, det passar in i huset fast det är modernt”

Köket

En köksö att mötas runt, att inta frukosten vid eller att duka upp buffén på. Mörkt grafitgrå luckor döljer bra förvaring och vita stenskivor ger snygga och slitstarka arbetsytor i kvadrat. Härligt! Köket upplevs luftigt då ena väggen är kaklad i vitt utan överskåp. Till kockens glädje är induktionshällen extra bred, liksom fläkten. Övrig utrustning är kyl, frys, inbyggd ugn och micro samt diskmaskin och som pricken över i:et hittar du en liten vinkyl här i köksön. Enstavsparkett i ek. Hela köket är från 2018. Utgång till inglasade altanen.

ALLA BILDER

Matrum

Från hallen, via tidstypiska glasdörrar, nås matrummet. Här dukar ni både till vardags och till fest. Den fina ekparketten finns kvar, slipad och oljad av tidigare ägare.

ALLA BILDER
"När vi flyttade in hade vi en tanke om att vi skulle riva ut 50-talsdetaljerna. Vi är så glada att vi inte gjorde det då dessa nu är våra favoriter"

Vardagsrum

Så har vi då det härliga vardagsrummet, innanför matrummet. Vad sägs om ljus från tre håll, blyinfattade fönster och en öppen spis med kassett? Härifrån nås husets balkong och på golvet ligger samma fina ekparkett som i matrummet.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Sovrum med gullig barntapet och fönster mot uteplatsen på framsidan. Ekparkettgolv.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Rymligt sovrum med fönster mot trädgården på baksidan. Kläderna förvarar du i den rejäla skjutdörrsgarderoben. Ekparkettgolv.

ALLA BILDER

Badrum

Badrummet är kaklat och här finns dusch, tvättställskommod, toalett och handdukstork (el). På golvet ligger komfortvarma klinkerplattor som värms av elslingor. Renoverat i början av 2000-talet av husets förra ägare. På övervåningen finns en extra toalett med tvättställ, våtrumsmatta på golvet där.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Snedtaket är en mysig inramning på det här sovrummet, som alltså ligger på övervåningen. Perfekt rum för tonåringen eller som föräldrasovrum om barnen är lite äldre. Toaletten är nära till hands utanför. Plastmatta.

ALLA BILDER
"Vi hade idéer om att utöka vår boyta här men ytorna har räckt bra ändå"

Vinden

Bra förvaring eller framtida boyta?

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Nuvarande ägare har bott här i 5 år.
  Fastigheten är ansluten till Fibra/Stadsnätet.
  Påkostad ombyggnad/renovering av köket gjordes 2018. I samband med det byttes även golven i kök och hall till parkett.
  Ytskikten i entréplan är renoverade under senare år.
  Badrummet i entréplan renoverades i början av 2000-talet av förra ägaren.
  Öppna spisen är godkänd att elda i.
  Garaget är varmbonat med vatten och avlopp.
Gunilla Hedman