SNABBFAKTA
ADRESS
Stafettgatan 27
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
6 rum och kök
BO & BIYTA
155 + 21 kvm
TOMTAREAL
837 kvm
BYGGÅR
1972
STARTPRIS
4 295 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
3 700 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

Kök

Köket och matplatsen som är en central del i huset har en ljus och öppen planlösning. Stora fönsterpartier både vid matplats och vid diskbänk. Kökssnickerierna kommer från IKEA. Här finns allt du kan tänka dig. Induktionshäll, vit snygg spisfläkt, inbyggd micro och ugn, integrerad diskmaskin, kyl och frys. Hörnskåp med karusell gör att det är lätta att komma åt saker som är längst in.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Vardagsrummet har delats av från att ha varit i vinkel. Väggen mot sovrummet som vetter mot baksidan har flyttats så nu får matsalsmöblerna också plats. Soffruppen placeras med all säkerhet intill den öppna spisen och vid sittfönstret. Vissa fönster har bytts ut mot 3-glas och stora fönstren mot baksidan har målats.

ALLA BILDER

Hall

Huvudentrén har ett fint ljus från både de stora fönstren i vardagsrummet och sidofönstret intill dörren. Innerhallen har två garderober för avhängning. Golvet precis som hela huset har snyggt laminat som övriga golv i huset och alla väggar är genogående vitmålade.

ALLA BILDER

Gäst-wc

Gästtoaletten finns direkt till höger om entrédörren. Vid renoveringen fick golvet våtrumsmatta och väggarna blev målade. Handfat med kommod och wc.

ALLA BILDER

Duschrum

Badrummet har också fått nya ytskikt genom en totalrenovering. Kakel på väggarna och klinker på golv med golvvärme. Duschhörna med glasvägg, handfat med kommod och

ALLA BILDER

Sovrum 1

Detta utrymme var tidigare en del av vardagsrummet som då var i vinkel. Nu finns en vägg mellan vardagsrummet och sovrummet vilket gör att sovrummet nu är stort och rymligt.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Detta sovrum har två fönster mot baksidan. Väggen mot vardagsrummet har tidigare nämnats att den har flyttats. Andra väggen mot sovrummet har också flyttats.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Detta sovrum var från början det allra minsta. Nu har det blivit större då vägg har flyttats och ett sovrum har tagits bort från ursprunglig planlösning.

ALLA BILDER

Groventré

Här kommer säkert alla och framför att familjen som bor här gå ut och in. Groventén har våtrumsmatta och målade väggar. Tvättmaskin och tvätt ho. Förberett för att få plats med torktumlare och torkskåp. Till höger om groventrédörren finns en rymligt klädkammare. Här finns och luckan till grunden.

ALLA BILDER

Sovrum 4

Detta sovrum kommer du till genom att gå igenom groventrén och rummet finns direkt till vänster. Eftersom det är avskilt så kan barnen leka ostört. Varför inte har det som ett gameroom???

ALLA BILDER

Sovrum/Kontor

Detta rum kan mycket väl bli ett ungdomsrum med egen ingång och egen toalett. Helt avskilt från husets sociala ytor. För den som vill ha sitt kontor eller verksamhet på hemmaplan är detta perfekt.

ALLA BILDER

Huset

Huset är i bra skick. Invändigt har det renoverats genomgående. Utvändigt har fönsterpartier bytts ut och vissa fönster har målats. På tomten har det röjts och tagits bort buskar och träd och nu ser man hur stor tomten är. Här finns det plats för stor altan, studsmatta och varför inte en pool.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
    Fiber finns till tomtgräns.
    Yttertak bytt 1994
Jonas Westberg