SNABBFAKTA
ADRESS
Skälbygatan 35
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
144 + 0 kvm
TOMTAREAL
458 kvm
BYGGÅR
1977
STARTPRIS
3 095 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
2 850 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Här blir det kvällsmys"

Vardagsrum

Vardagsrummet finns längst in från entrén. Fönster vetter mot baksida och härifrån kommer du ut till baksidan och den inglasade altanen. Väggarna har ljus tapet och golvet har ekparkett.

ALLA BILDER

Köket

Här dukas det upp till fest eller en helt vanlig kvällsmiddag. Köket är ljust och har kökssnickerier i ek. Vitvaror som diskmaskin, spis med häll och ugn, spisfläkt, kyl och frys går i vitt. Stora fönsterpartier med ett trevligt ljusinsläpp.

ALLA BILDER

Duschrum

Direkt till vänster om entrén finns duschrummet som har kakel och klinker. Handfat med kommod, överskåp med spotlights, wc och duschhörna.

ALLA BILDER
"Här kan barnen komma in"

Groventré

Groventrén finns innan för köket. Här kan barnen gå in med sina leriga eller blöta kläder. Här finns arbetsbänkar, tvättmaskin och torktumlare. Väggarna har ljus tapet och golvet har våtrumsmatta.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Sovrummet finns till vänster efter duschrummet. Fönster mot framsida. Kanske det minsta rummet av alla fyra men tillräckligt stort för att få plats med alla tilltänkta leksaker. Väggarna har ljus tapet och golvet har ett slitstark plastmatta.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Ett större sovrum med fönster mot baksidan. Rummet ligger vägg i vägg med sovrum 1. Väggarna går i blå nyans. Här finns tre inbyggda garderober.

ALLA BILDER

Entré

Entrén bjuder först på en trevlig farstukvist och väl inne möts du av en ljus hall med avhängningsmöjligheter och en gaderob.

ALLA BILDER

Hall övervåning

Direkt upp för trappan finns en hall som är möblerbar. Fönsterpartierna gör att rummet är mycket ljust, och dörr finns för att komma till balkongen med tak. Ni behöver inte springa ner för att vädra sängkläderna det går bra att göra det på balkongen.

ALLA BILDER
"Sovrummet kan delas av till två"

Sovrum 3

Det största sovrummet finn direkt till höger när du har kommit upp för trappan. Detta rum har tidigare varit uppdelat till två sovrum men nu är det ett lyxigt stort rum. Två takkupor i två väderstreck, ett mot framsidan och ett mot baksidan. Väggarna är ljusa och golvet har en slitstark plastmatta.

ALLA BILDER

Badrum

Badrummet erbjuder ett uppskattat badkar för sköna stunder. Ljusa väggar och våtrumsmatta på golv. Handfat, överskåp och wc. Här finns också bastu för att värma sig efter en dag i någon av Skälbys alla lekparker.

ALLA BILDER

Sovrum 4

Ett yttligare stort sovrum som möjligen kan delas av till två. De stora gavelfönstret ger mycket ljus. Ljusa väggar med tapet. Skiner solen för mycket går det att dra ner markisen.

ALLA BILDER
"I perfekt läge i söder"

Inglasat uterum

Inglasat uterum och i direkt anslutning finns också en altan med tak. Skönt att kunna kliva ut från vardagsrummet när det behagar.

ALLA BILDER

Huset

Huset har fasad av tegel vilket är underhållsfritt. Några detaljer av trä finns som i mellanåt behövs underhållas. Ett enkelt boende på ett bilfritt område.

ALLA BILDER

Trädgården

Tomten med baksidan ligger i ett trevlig söderläge. Här finns som tidigare nämnts en inglasad altan och en altan med tak. Ett växthus och ett stort förråd.

ALLA BILDER

Området

Området Skälby är uppskattat. Här finns friliggande villor, radhus, bostadsrätter och hyresrätter. Bra skola och förskola som Håkantorpsskolan och Skälbyskolan. Till dessa skolor är det gång- och cykelavstånd. Närhet till kommunikation och Erikslunds Shopping Center.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
    Samfällighetsavgiften är i dagsläget förhöjd. Det pågår ett projekt i samfällighetsföreningen där varje hushåll skall få egen värmeväxlare. Detta skall resultera i att varje hushåll ska stå för sin egen uppvärmningskostnad. Därmed kommer samfällighetsavgiften att sänkas, det är i dagsläget oklart med hur mycket.
    I samfällighetsavgiften ingår nu värme, kall- och varmvatten, tillgång till en garageplats, värme i garage, Kabel-TV, fiberanslutning (eget abonnemang krävs), avlopp samt underhåll gemensamma fastigheter (garagelängor och nuvarande växlarcentral), lekparker och övriga områden.
Jonas Westberg