SNABBFAKTA
ADRESS
Sandatorpsstigen 8
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
BO & BIYTA
182 + 0 kvm
TOMTAREAL
2412 kvm
BYGGÅR
2006
STARTPRIS
4 095 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
4 095 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

Entré

Huset har två entréer. När besök kommer får de kliva in i huvudentrén, som får sitt fina ljus från fönstren i vardagsrummet. Närmast dörren finns det klinkergolv och ljusa väggar. Här finns avhängningsmöjligheter. Innerhallen har, precis som övriga golv på bottenvåningen, ekparkett.

ALLA BILDER
”Här blir det barhäng ibland, i väntan på middagen”

Köket

Köket känns luftigt, med köksön som delar av mot matrummet. Här dukar ni upp bufféer, eller bara hänger, i väntan på att grytorna ska puttra klart. Vitvarorna är i rostfritt, några har garanti kvar. Ugn med självrengörning och induktionshäll -16, spisfläkt -21, kyl och frys -21 och diskmaskin -21. Vita kökssnickerier, där kökluckorna i nedre del är omlackade -21. Spotlights i taket.

ALLA BILDER
"Här brukar det dukas upp med härliga middagar"

Matrum

Matbordet får plats både på längden och tvären, även med förlängingsskivor när gäster kommer förbi. En ljus och trevlig plats att sitta på, med uppsikt mot vardagsrum och kök. Öppnar du dörren, så kan du duka vidare på soldäcket. Trappan upp till övervåningen finns här.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Vardagsrummet är öppet mot matrummet, och här flödar ljuset in från fönstren, varav det ena vetter mot baksidan och det andra är på gaveln.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Ena sovrummet finns direkt i anslutning till entrén, närmare bestämt till höger. Detta rum fungerar lika bra som kontor. Här får du plats med både säng och skrivbord. En garderob finns också.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Detta sovrum är rymligt med plats för både dubbelsäng, här finns tre garderober. Fönster mot baksidan. Det finns plats för fler garderober och då är en rekommendation att använda sig av garderober med 37 cm djup.

ALLA BILDER
"Ibland blir det bubbel i dubbel bemärkelse här”

Badrum

Hur skönt är det inte att krypa ner i ett varmt bubbelbadkar nu när det börjar bli kallare ute? Badkaret är nytt och installerat -21. Badrummet har kaklade väggar och klinkergolv. Handfat med kommod, överskåp med spegeldörrar och spotlights, WC, spotligths i taket. Även här är det golvvärme.

ALLA BILDER

Groventré

På gaveln finns andra entrén, den som nuvarande ägare använder till vardags. När du kommer in här kliver du in på ett klinkergolv och väggar är målade i vit nyans, tvättho, elskåp, avhängningsmöjligheter, torkskåp och värmepanna.

ALLA BILDER

Allrum

Allrummet på övervåningen är det största rummet. Här kan barnen leka fritt medan föräldrarna kan umgås på bottenvåningen. Är behovet av flera sovrum stort, finns en alternativ planlösning med förslag, att bygga till några innerväggar för att få till ytterligare ett till två sovrum. En rymlig klädkammare finns. En smart förvaring har skapats längs med kattvinden genom tre magnetfasta luckor som kan tas bort för att komma åt utrymmet. Allrummet har laminatgolv, som övriga utrymmen på övervåningen.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Med denna planlösning kan ett stort sovrum erbjudas. Detta sovrum tar upp hela gaveln mot östsidan. Den har också ett mycket stor klädkammare med skjutdörrar.

ALLA BILDER

Duschrum

Ett stilrent duschrum med klinkergolv och kaklade väggar. Handfat med kommod, spegel med spotlights och duschkabin. Här finns det golvvärme (el).

ALLA BILDER
”Garaget är stort, här har det meckats bil många timmar"

Garage

Stort dubbelgarage med två portar. En port går att göra högre för att få in t ex husbil eller husvagn. Billyft finns, som gör det enkelt för den som behöver den lyxen. Jordefelsbrytare installerat och 25 Amp. Idag värms garaget upp med en luftvärmepump. Förberett för vattenburen golvvärme med golvvärmeslingor. Garagets vind är golvat till stora delar.

ALLA BILDER

Området

Här bor ni med naturen inpå husknuten, och samtidigt med grannar nära. Med vattnet också som granne finns både bad och båtplats tillgängligt. Kvicksund är mycket barnvänligt med bra förskola, skola och idrottsaktiviteter. Utomhuspadelbana och golfbana, 9 hål. Här har du också en ICA butik. Pendeln tar dig enkelt till Västerås eller till Eskilstuna beroende på vilken sida om spåret du stor på perrongen.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Genomgående vattenburen golvvärme på bottenvåning.
  Förberett med
  Nytt bubbelbadkar installerat -21.
  Markarbeten och marksten lagt -21.
  Fiber till tomtgräns.
  Övervåningen gjordes iordning -16.
  Husets vind ej golvat, ett språng under nock.
Jonas Westberg