SNABBFAKTA
ADRESS
Sandatorpsstigen 5
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
6 rum och kök
BO & BIYTA
224 + 40 kvm
TOMTAREAL
2419 kvm
BYGGÅR
2021 (1968)
STARTPRIS
4 845 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
4 450 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

Huset

Huset är till- och ombyggt 2020-2021 och har växt till hela 264 kvm i boarea. Nuvarande ägare har delat in ytorna så att sovrummen finns i ena delen, och en påkostad relaxavdelning som smälter samman med spadelen i trädgården, i andra delen. Köket är husets självklara mötesplats, i mitten. Platta på mark och treglasfönster. Dubbelgarage.

ALLA BILDER

Trädgården

Här är platsen där det troligen kommer att spenderas mest tid, kanske mer än inne. Vill man inte bada går det lika bra att sitta på soldäcket eller under tak och bara vara. Växthuset i glas, tillsammans med den stora gräsmattan i fint solläge, ger möjlighet till egna odlingar.

ALLA BILDER

Entré

Mitt på huset ligger entrén med klinkerplattor med golvvärme. Väggarna är målade och här finns elcentralen och fiberdosan.

ALLA BILDER

Köket

Uttag för centraldammsugare finns här, där smulorna brukar vara som flest. Det finns ett uttag på varje våning. När hösten och vintern är på ingående är det mysigt att ha eld i öppna spisen medan maten sjunker ner i magen. Köket har ljusa snickerier, induktionshäll, spisfläkt i snyggt svart, integrerad diskmaskin, spis i rostfritt, kyl och frys. Här finns det gott om förvaring. Taket har spotlights.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrummet är rymligt med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme, renoverat 2016. Här finns också handfat med kommod, spegel, WC, duschhörna med fin mosaik som bryter av det övriga i rummet. Spotlight i taket.

ALLA BILDER

Relax

Det helkaklade relaxrummet är rymligt nog att få in några sköna möbler i och här ligger klinker på golvet. Bastun har direkt kontakt med baksidans spabad, där du också kan välja ett kallt dopp, om du föredrar det.

ALLA BILDER

Allrum

Suterrängdelen har ett stort allrum som kan användas till många ändamål. Idag står ett biljarbord där. Stora fönsterparter och dörr till baksidan. Heltäckningsmatta på golvet och målade väggar. Här sitter också en luftvärmepump.

ALLA BILDER

Sovrum

Tre sovrum finns på rad i suterrängdelen. Ena sovrummet har tarkettgolv, målade väggar och fyra garderober. De andra två har laminatgolv och målade väggar.

ALLA BILDER

Övervåning

Precis som allrummet i suterrängdelen har vi även här ett stort allrum med fönsterpartier mot baksidan. Här är det lagt laminatgolv och väggar är målade. En rad med spotlights i taket.

ALLA BILDER

Sovrum 4

Masterbedroom har vi på denna våning. Laminatgolv och målade väggar. En walk-in-closet finns att komma åt från två håll. Där finns det bl a garderobsstommar.

ALLA BILDER

Tvättstuga

Tvättstugan har klinkergolv och kaklade väggar. Tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk med tvättho. Inspektionslucka till vinden.

ALLA BILDER

Duschrum 2

Duschrummet här har duschhörna, handfat med kommod, spegel, WC och även här är det skönt på golvet när värmen är på.

ALLA BILDER
”Sanda ligger nära, så det blir många bad"

Området

Mälarpärlan Kvicksund delas i två delar vid Kvicksundsbron, den norra delen (Nyckelön) tillhör Västerås kommun och den södra Eskilstuna. Här på Sandatorpsstigen bor du på Västerås-sidan nära Sandabadet. Charmiga små gator slingrar sig genom området, och att det en gång varit ett rent sommarstugeområde märks på de uppvuxna trädgårdarna. Skola upp till åk 9 (Tegelviken skola), matbutik och pizzeria finns på södra sidan. Populärt är fiket på Markan i Strömsholm, dit du kan cykla.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
    Det mesta är åtgärdat från besiktningen. Dock är det ett rör genom golv i duschrummet (närmast köket) under handfat som ej är åtgärdat.
Jonas Westberg