SNABBFAKTA
ADRESS
Orrvägen 7
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
140 + 142 kvm
TOMTAREAL
972 kvm
BYGGÅR
1970
STARTPRIS
2 695 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
3 300 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Fastighetsmäklare/Cert. Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

Huset och trädgården

Huset byggdes 1970 har stora sällskapsytor, både i entréplan och i källaren. Den friköpta tomten har högt och soligt läge med skyddande häckar och spaljé mot grannen på baksidan. Trädgården varierar med gräsytor, plattsättningar, rabatter och en liten skogsdunge. Garage finns längre in på tomten med plats för bilar att parkera på längden framför.

ALLA BILDER

Entré/hall

Välkommen in! Klinker innanför dörren och parkett längre in. Här finns trappan till källaren.

ALLA BILDER
"Större vardagsrum får man leta efter, här finns plats för alla"

Vardagsrum

Vardagsrummet, i vinkel, är av det större slaget med plats för både matbord, soffgrupp och läshörna. Stora fönster får ljuset att flöda in här och dörr finns ut till trädgården, markis och persienner skyddar mot solen. Kvällstid tänder ni stämningsbelysningen i form av spotlights i taket eller så väljer ni färg på belysningen från ljusrampen runt taket. I läshörnan finns en inbyggd nisch med belysning i väggen. Parkettgolv och utgång till trädgården.

ALLA BILDER

Köket

Köket har plats för matbord och ligger dessutom i anslutning till matrummet/vardagsrummet, perfekt när ni har gäster. Enkelt att servera gästerna och lika enkelt att stänga dörren om sig in till disken. Köket är utrustat med kyl, frys, diskmaskin (-18), spis och fläkt. Laminatgolv. Markis.

ALLA BILDER

Sovrummen

De fyra sovrummen, alla med parkettgolv, ligger samlade till höger från entrén sett. Någon eller några garderober finns i varje rum. Ett av sovrummen har utgång till inglasade uterummet och ett har utgång till verandan på framsidan.

ALLA BILDER

Badrum

Badrummet fick ett lyft 2018 med nytt bubbelbadkar, ny tvättställskommod (dubbel), duschvägg, spegel och toalett, i övrigt är badrummet av äldre standard. Kaklade väggar i vitt, klinkergolv.

ALLA BILDER

Källarvåning

Härliga ytor i källaren! En rymlig gillestuga med öppen spis (godkänd) samt gästrum/tonårsrum, båda med trägolv. Ännu ett stort rum är hobbyrummet , perfekt för bus och lek med textilmatta på golvet, här finns garderober längs väggen. Nyrenoverad gäst-wc finns, liksom en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och en tvättho, separat torkrum. Innanför tvättstugan finns bastu och massagedusch, våtrumsmatta. I övrigt finns även bra förrådsutrymmen och klädkammare. Separat ingång till källaren.

ALLA BILDER
"Det blev så bra när vi glasade in altanen, här sitter vi ofta"

Uteplatser

Inglasat uterum i västerläge förlänger sommarsäsongen. En veranda och en plattsatt uteplats finns på husets framsida, båda under tak.

ALLA BILDER

Hallstahammar

Hallstahammar förknippas ofta med Åsby handelsträdgård, som också har en välsorterad kött-/och vilthandel. Här finns så mycket mer. Vackra omgivningar, slussarna i Strömsholms kanal, motionsspåret med utegym och kanalmuséet är värda att nämnas, liksom Skantzöbadet. Många som vuxit upp här återvänder som vuxna, om de ens flyttat härifrån, eftersom det är enkelt att bo här när man har barn. Här är det aldrig långt till skolor, affärer, vårdcentral, restauranger, bageri och du omges av Bergslagens fina natur. Här kan ni sänka tempot!

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
    Bergvärme installerades 2005, huset värms via konvektorer
    Radonsanering gjord och mätning gjord -96/-97 visar ett genomsnittsvärde på 200 Bq/m3
    Nyare ytskikt löpande under senare år
    Taket är omlagt 2015
    2016 fick garaget nytt tak och ny sarg
Gunilla Hedman