SNABBFAKTA
ADRESS
Norgegatan 8
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
6 rum och kök
BO & BIYTA
165 + 50 kvm
TOMTAREAL
769 kvm
BYGGÅR
2017
STARTPRIS
8 250 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
8 275 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Reg. fastighetsmäklare/Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

"Huset är riktigt bra isolerat, det är låga driftskostnader"

Huset och trädgården

Här blir du ägare till ett exklusivt boende i industriell stil med träpanel som både är lättskött och blir vackrare med åren. Byggt i stomme av trä på gjuten platta med golvvärme över hela ytan, även på övervåningen. Huset inrymmer sex rum och kök på 165 kvm. De stora fönsterpartierna med svarta spröjs är i huvudsak placerade mot trädgårdens stora altan där stor hänsyn är tagen till insynsskydd mot gatan utanför. Uteköket är under tak och här finns gott om förvaringsskåp, stora bänkytor, en kyl och en ismaskin. Platsbyggd loungegrupp i pergolan. Plats för flera bilar på uppfarten där du välkomnas hem av snygga planteringar i ramar av cortenstål. Belysning med skymningsrelä gör att fastigheten är trevligt upplyst kvällstid. Fastigheten är fiberansluten.

ALLA BILDER
”Det tar bara tio minuter att promenera med resväskan till flyget. Trots att det är så nära är det förvånansvärt ostört här”

Entré

Entré gör du på det vackra kalkstensgolvet och med vardagsrummets stora glaspartier i siktlinjen. En bänk finns med plats att hänga av ytterkläderna ovanför samt en dubbelgarderob. Infällda spotlights i taket. Allt är platsbyggt och harmoniserar med övriga materialval.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Centralt placerat i huset utgör vardagsrummet en del av de fina sällskapsytorna och här får den stora soffan plats samtidigt som gäster kan umgås med matlagarna.

ALLA BILDER

Köket

Köket är platsbyggt i svart med egendesignade luckor till praktisk IKEA-stomme, byggt i U-format med förvaring ända upp till tak; det perfekta köket att umgås kring då planlösningen är öppen mot matplats och vardagsrum. Den rejäla bänkskivan i ek som delar av mot matplatsen blir troligtvis en favoritplats för frukosten men är även en utmärkt plats för läxläsning. Utrustning; 2x kyl, frys, två ugnar (varav en med micro), en bred induktionshäll, fläkt och diskmaskin.

ALLA BILDER

Matplats

Matplatsen rymmer ett större sällskap och högsta punkten i taket är cirka 6,90 meter. Öppna upp mot altanen och fortsätt dukningen ute vid fint väder! Spotlights på skenor ingår.

ALLA BILDER

Badrum 1

Stort helkaklat badrum med lyxig känsla. Toalett, tvättställskommod och dubbeldusch. Målade väggar och vitt kakel i duschen.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Det stora sovrummet har platsbyggda garderober med specialbeställda dörrar från tak till golv längs hela väggen. Access direkt till den stora altanen.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Det här sovrummet passar både till sovrum eller som kontor med stort glasparti mot altanen. Två garderober.

ALLA BILDER

Tvättstuga

Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, värmeväxlare, FTX-aggregatet och förvaringsskåp och bra arbetsytor. Här finns fiberanslutning samt flera förvaringsskåp och stor bänkyta.

ALLA BILDER

Gäst-wc

Snyggt, stilrent och kaklat även i gäst-wc, som är i anslutning till entrén. Tvättställ och toalett.

ALLA BILDER

Kontor

När du kliver upp för spiraltrappan landar du först i det utrymme som nuvarande ägare använder som kontor för 2 personer eller läxläsning på kvällen. Den mjuka mattan löper vidare in i övervåningens alla rum. Platsbyggda skåp längs väggarna med gott om förvaring som harmoniserar med kökets färger och övrig inredning.

ALLA BILDER

Allrum

Samlingspunkten på övervåningen är en given plats för tv-mys och spelkvällar under takfönstret som också har inbyggt solskydd. Koja till barnen finns på loftet, om ni inte väljer att använda det till att stuva undan prylar i. Har ni småbarnsåren framför er så passar det här rummet också som föräldrasovrum.

ALLA BILDER

Sovrum 3 och 4

Övervåningen har två jämnstora sovrum med snedtak och klädförvaring som göms bakom draperi. Garderobsstommar från IKEA gör det enkelt att anpassa efter behov.

ALLA BILDER

Badrum 2

Badrummet uppe har klinkergolv och vitmålad vägg med kaklad dusch i samma stil och materialval som resten av huset, här finns även toalett och tvättställskommod.

ALLA BILDER
"Det lilla huset har både kök och badrum, och dessutom en privat uteplats"

Det mindre huset

Det mindre huset om ca 42 kvm inrymmer kök, helkaklat badrum och en trappa upp finns allrum och sovrum. Dessutom finns en egen privat uteplats. Även här är det vattenburen golvvärme på nedre plan som även ger bra värme på övre plan. Köket är rustat med kyl/frys, spishäll, inbyggd ugn och diskmaskin. Vissa luckor/fronter saknas på bild då de är nybeställda som ersättning och monteras inom kort. I badrummet finns dusch, toalett, tvättställ och tvättmaskin. På övervåningen finns soffa, säng och väggfasta skåp; allt detta ingår. Vitlaserade trägolv på nedre plan och mjuk textilmatta på övervåningen. Infällda spotlights i taket på nedervåningen och spotlighhts på skena i övre plan.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
    Mer finns att läsa om den underhållsfria fasaden på https://sv.kebony.com/
Gunilla Hedman