SNABBFAKTA
ADRESS
Kremlavägen 13
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
7 rum och kök
BO & BIYTA
220 + 8 kvm
TOMTAREAL
977 kvm
BYGGÅR
1987
SLUTGILTIGT PRIS
5 600 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Reg. fastighetsmäklare/Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

"Här på stenen brukade barnen ha picknick när de var små"

Huset och trädgården

Huset har en charmig planlösning då det växt genom åren. Vattenburen golvvärme i stora delar av huset (även på övervåningen) enstaka elradiatorer finns som komplement. Den stora altanen i västerläge, delvis under tak, binder snyggt ihop huset med tomten och en liten altan finns mot allmänningen på baksidan. Äpplen, päron, hallon och rabarber finns att safta och sylta på. Vattnar gör du med sjövatten. Tomten omges av häckar, bl a långa rader med syrenbuskar, och det finns även pioner och rhododendron här. Flaggstång.

ALLA BILDER
"Jag behöver väl knappast säga att det här är husets hjärta”

Köket

Utomordentliga ytor för både storbak, middagar och umgänge. Köksön passar lika bra till buffén som till läxläsning. Varma dagar öppnar ni dörren ut till altanen. En fin detalj är serveringsskåpet som passeras på vägen in till köket. Utrustning (2014); kyl, frys, induktionshäll, spisfläkt, inbyggd ugn och micro. Infällda spotlights i taket i tre olika zoner (delvis dimmer). Laminatgolv.

ALLA BILDER

Inre hall

Hallen innanför köket kan möbleras till viss del. Härifrån nås sovrum 1, det stora badrummet och tvättstugan. Laminatgolv.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Sovrum eller hemmakontor, rummet passar bra till både och. Dubbelgarderob i ek ingår (ej med på bild).

ALLA BILDER

Badrum 1

Drömmer ni om ett hemmaspa med stora ytor, bubbelbadkar och bastu så hittar ni det här. Separat wc med vägghängd toalett, tvättställskommod, spegel med belysning ovan, två väggskåp och fönster. Handdukstork finns, och även högtalare infällda i taket. Klinkergolv med golvvärme (vattenburen), kaklade väggar. Spotlights infällda i taket. Byggår 2014.

ALLA BILDER

Tvättstuga

Här finns tvättmaskin och torktumlare, bänkyta och överskåp. Förberett för tvättställ/ho. Våtrumsmatta och målade väggar. Dörr ut till baksidan.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Nära till köket, men avskilt från alla sovrummen, ligger vardagsrummet. Här kan ni placera en maffig kryp-upp-soffa där hela familjen ryms. Extra mys blir det när ni eldar i kaminen. Ekparkett.

ALLA BILDER

Badrum 2

Här finns badkar, tvättställskommod och toalett. Infällda spotlights i taket. Kaklat kring badkaret, i övrigt träpanel på väggarna som tillför en varm känsla och matchar klinkergolvet fint. Renoverat 2001. Golvvärme (el).

ALLA BILDER
"Vill man ha större hall går det ju att göra om blå badrummet”

Entré och badrum 3

Entré med klinkergolv och plats för ytterkläderna till vänster. Längre in, under trappan till övervåningen, finns extra förvaringsutrymme. Badrummet på höger sida är helkaklat med duschhörna, tvättställskommod och toalett. Klinkergolv, golvvärme (el). Renoverat 1994.

ALLA BILDER

Hall övervåning

Ekparkett i hallen, liksom i övriga rum på övervåningen. Förvaringsutrymme.

ALLA BILDER
"Att huset har växt med åren har gett en charmig känsla, det är inget dussinhus"

Allrum

Inte alla hus har plats för kullerbyttor! Allrummet på övervåningen har perfekta ytor för lek och tv-tittande, eller för yogamattan. Lucka till golvad vind.

ALLA BILDER

Sovrum 2 och 3

I sovrum 2 och 3, som ligger intill varandra, sover man mysigt under snedtak och frilagda vitmålade balkar.

ALLA BILDER

Toalett på övervåningen

Helkaklat med vägghängd toalett, tvättställskommod och överskåp. Klinkergolv, golvvärme (VB). Fönster finns. Byggt 2014.

ALLA BILDER

Sovrum 4

Sovrum 4 och 5 är båda stora sovrum med takkupor. Det här rummet har en läcker mönstrad fondtapet på ena väggen.

ALLA BILDER

Sovrum 5

Det här rummet är i dag inrett som Master bedroom och har egen klädkammare. Mörk fondtapet.

ALLA BILDER

Omgivning

13 minuter med buss till centralstationen! Några minuters bilväg till Erikslunds köpcenter. Närmsta sandstranden går ni till på några minuter, och det finns flera badbryggor och båtföreningar. Årligt midsommarfirande är för många här en stående familjetradition. Förskola och en stor lekplats ligger nära, liksom hållplatsen för skolbussen men många barn cyklar till skolan. Här finns mer att läsa - https://fullerosmf.se/

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Tvättstugan renoverades 2022
  Vid utbyggnaden 2014 utökades huset med större kök, sovrum och badrum/spa i entréplan. På övervåningen tillkom de två stora sovrummen mot norr, badrum och förråd.
  Tillbyggt 2001-2002, del av entréplan
  Tillbyggt 1992-94, övervåning och del av entréplan
  Bredbandsanslutning via Fibra
  Utrymme för förvaring på vinden
  Värmepumpen kompletteras med en extra varmvattenberedare, och installerades ca 2011
Gunilla Hedman