SNABBFAKTA
ADRESS
Kremlavägen 10
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
150 + 0 kvm
TOMTAREAL
1222 kvm
BYGGÅR
1997
STARTPRIS
5 600 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
6 100 000kr
MÄKLARE
Gunilla Hedman

Gunilla Hedman

Reg. fastighetsmäklare/Nyprod.

0735-123 155

gunilla@westhemfast.se

"Här har vi bott i ett energisnålt hus tack vare egen elproduktion via solcellsanläggning. Skön känsla att vara ett ”Plusenergihus” under sommarperioden."

Huset

Huset ser inte så stort ut från gatan men låt dig inte luras, det är först när man kliver in som man upplever rymden. Här flödar ljuset fritt, inte minst tack vare de tre burspråken. Allt i ett plan, bekvämt! Vattenburen golvvärme i den gjutna bottenplattan i kombination med egen elproduktion gör att du aldrig behöver frysa om tassarna. Tre sovrum med möjlighet till fyra, därtill även extrahuset på tomten om 15 kvm för gästen eller tonåringen, eller kanske hemmakontoret. Carport finns och plats för ytterligare en bil på uppfarten samt ett varmbonat förråd om ca 10 kvm.

ALLA BILDER
"Vår ”egna” badstrand endast en kort promenad bort har gett oss många trevliga kvällsdopp!"

Omgivning

Lugnt och mysigt beskriver området bra. Runt hörnet finns både förskolan och en stor lekplats, barnen hittar lekkamrater i var och vartannat grannhus här. Är du bra på att kasta långt så kan man säga att badstranden, båtplatsen och golfbanan ligger ett stenkast bort, eller i alla fall inte mer än några minuters promenad bort. Samfällighets- och trivselföreningen är välfungerande med bl a årligt midsommarfirande som för många är en stående familjetradition. Nära till skolbussen men många barn cyklar till skolan.

ALLA BILDER

Hall

Huvudentré med klinkerplattor som längre in övergår i parkett, praktiskt och snyggt! Skjutdörrsgarderoben tar hand om en del av ytterkläderna, resten får plats i groventrén, liksom barnens leriga stövlar.

ALLA BILDER

Köket

Här spelar köksön huvudrollen med förvaring och sittplatser. Vid det platsbyggda bordet intar man gärna en kopp rykande kaffe från kaffemaskinen och alldeles säkert har en hel del läxor också blivit gjorda här. Köket, från Kvänum, har imponerande arbetsytor, skafferi och lyxiga stenskivor. Förutom förvaring i köksön finns en extra bred induktionshäll, fläkt, extra ho och en inbyggd vinkyl. Övriga vitvaror är kyl/frys, inbyggd micro, inbyggd kaffemaskin och diskmaskin.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Ljuset flödar i det stora vardagsrummet! Variera möblemanget som du vill, nuvarande ägare har valt att ha soffmyset vid burspråket och matbordet vid kaminen, men det går lika bra att göra tvärtom. Väntas många gäster så är det inga problem, här finns plats för långbord och sommartid kan du duka vidare ut på altanen. Så fort det blir grönt på träden utanför bjuder de stora fönstren på härligt grön lummighet men tack vare tujahäcken är det i princip noll insyn året om.

ALLA BILDER
”Här sitter vi alltid på sommaren och äter, det är skönt med tak när solen gassar som mest eller när det duggar”

Altan 1

Altanen på baksidan är en effektiv solfångare större delen av dagen. Tak och altanmarkis ger bra skydd mot solen om du föredrar skugga.

ALLA BILDER

Altan 2

På kvällskvisten är det altanen på andra sidan som gäller om du vill njuta av sista solstrålarna och kanske ett kvällsdopp i spabadet. Blir kvällen kylig så ligger bastun alldeles nära. Uppskattar du att vara lite privat så kan vi glädja dig mer att båda altanerna är väl insynsskyddade.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Det större sovrummet, sovrum 1, har marint tema med liggande plank på väggen och eget burspråk. Fint läge mot trädgården på baksidan. Parkettgolv.

ALLA BILDER

Badrum 1

Dusch, hörnbadkar (bubbel), toalett, en sprillans ny tvättställskommod (så ny att den inte ens fanns uppsatt vid fotograferingen) och handdukstork. För dig som älskar bastubad kan vi glädja dig med att bastu finns. Klinkergolvet känns självklart när du går mellan badrum och spabadet utanför.

ALLA BILDER

Badrum 2

Badrum 2 har duschhörna, tvättställskommod och toalett. Klinkergolv. Kakel i båda badrummen liksom golvvärme (vattenburen som i övriga huset).

ALLA BILDER
"Smidigt och enkelt med förskola på området, bara 5 minuters promenad bort, detta har verkligen underlättat vår vardag"

Sovrum 2

Sovrum 2 är stort och ljust. Här finns en fristående garderobsmöbel. Parkettgolv.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Sovrum 3 vetter mot framsidan, ljusa väggar och blommig fondtapet. Här förvaras kläderna i den inbyggda skjutdörrsgarderoben. Parkettgolv.

ALLA BILDER

Kontor/dressing room

Nuvarande ägare har hemmakontoret här kombinerat med klädförvaring. Om du istället föredrar ett fjärde sovrum så kan du ta en del av sovrummet intill, som är stort nog ändå, "bara" flytta väggen. Vilket som. Plastmatta på golvet.

ALLA BILDER

Gästrum/tonårsrum/kontor

Eget hus om 15 kvm, perfekt för tonåringen eller hemmakontoret!

ALLA BILDER

Tvättstuga/groventré

Praktiskt med groventré via husets tvättstuga intill köket. Här finns en tvättpelare (maskiner från 2015), ho med förvaring under och husets frånluftsvärmepump. Våtrumsmatta på golvet.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Nuvarande ägare har bott här sedan 2008 och är husets andra ägare. Byggt av Trivselhus.

  Samtliga innerdörrar byttes 2020 liksom kommoden i badrum 1, med tillhörande spegel och blandare.

  Snygg stensättning om ca 100 kvm gjordes 2019. Samma år fick huset en ny entrédörr och takrengöring/ytbehandling.

  2016, nytt Kvänumkök inklusive nya vitvaror.

  Brandskyddskontroll gjordes 2015, sotning 2108. Ny kontroll och sotning ska göras i maj 2020.

  Solcellsanläggningen producerar ca 5 000 kWh/år, installerades 2014.

  Spabad införskaffades 2014 från Poolkungen (Hawthorne 6 personer), då byggdes även den stora altanen om 50 kvm som det står på. Insynsskyddande plank och tujahäck samma år.

  Ombyggnation/renovering av gäststugan skedde 2013.

  2011 installerades ny frånluftsvärmeanläggning inklusive varmvattenberedare.

  Tvättmaskin och tumlare nya 2015.

  Huset är anslutet till Stadsnätet/Fibra.
Gunilla Hedman