SNABBFAKTA
ADRESS
Höstvägen 11
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
144 + 10 kvm
TOMTAREAL
757 kvm
BYGGÅR
2005
STARTPRIS
3 395 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
3 300 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Från tidig vår till sen höst njuter vi av detta"

Baksida

Baksidan och soldäcket kommer man ut till via dörren från vardagsrummet. Huset är friliggande så det går naturligtvis att gå runt huset. Soldäcket är tillräckligt stort för att få plats med flera möblemang. I anslutning till soldäcket finns det trevliga inglasade uterummet. Detta används flitigt nästan halva året.

ALLA BILDER
"Här sitter vi ofta och läser en god bok"

Vardagsrum

Husets centrala och publika del är vardagsrummet. Det blir en luftig känsla när du kliver in i huset via entrén och har vardagsrummet rakt fram, och där fönsterpartierna släpper in ett fint ljus som också entrén får nytta av. Parkettgolvet flyter fint ihop med innerhallen. Väggarna har tapet i ljus nyans.

ALLA BILDER
"Burspråket ger köket mer rymd"

Köket

Köket är väldigt rymligt och här får många plats. Burspråket gör det också mycket mysigt. Kökssnickerierna är i ek, vitvaror som kyl/frys, spis med häll och ugn, spisfläkt och dismaskin är i rostfritt och går bra ihop med kökssnickerierna. Ett köksbord intill burspråket får enkelt plats med sex stolar. Från köket kommer du till groventrén och tvättstugan.

ALLA BILDER

Hall

Hallen är tacksamt lättskött. Här kan både två- och fyrbenta kompisar stövla in utan att golvet förstörs då det är försett med klinker. Väggarna får man däremot vara lite mera försiktig med då de har tapet i ljus nyans. Garderob finns för avhängning och här kan du också stå och spegla dig då garderobsdörrarna har spegelglas.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Innanför vardagsrummet vetter ett rum mot gatan. Det kan bli äldsta barnets rum, för här kommer man från föräldrarna och de andra rummen. Även här är det parkettgolv och väggarna har tapet i ljusgul nyans. Precis som i övriga sovrum finns här en dubbelgarderob med skjutdörrar.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Sovrummet bredvid badrummet har fönster mot öster. Golvet har parkett och väggarna har ljus tapet. Dubbelgarderob med skjutdörrar finns.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Detta kanske blir föräldrarnas sovrum då dubbelgarderoben är större än de andra sovrummens garderober. Parkettgolv och tapet i ljus nyans och en blommig fondvägg. Fönster mot söder.

ALLA BILDER

Sovrum 4

Även i detta sovrum vetter fönstret mot söder. Tapeten är mörkgrön och precis som alla andra rum är det parkettgolv, och även här finns en dubbelgarderob med skjutdörrar.

ALLA BILDER

Groventré

Groventrén är den entré som ägarna använder. Här sköter du tvätten eftersom det finns tvättmaskin och torktumlare. Inredningen är i övrigt helt utbytt 2019. Frånluftsvärmepumpen finns också här och den byttes ut 2020. Dessutom finns en dubbelgardrob för avhängning.

ALLA BILDER
"Njut av bubbelbadkaret som är helt nytt"

Badrum

Ytskikt med klinkergolv och kaklade väggar. Här går det att duscha i duschkabinen och bada i bubbelbadkaret som här helt nytt och inte använt. Varför inte ta en varm bastu, det är inte helt fel. Borsta tänderna kan du göra vid handfatet som har kommod, överskåp och sidoskåp. Wc finns mellan duschkabinen och bastun.

ALLA BILDER

Gäst-wc

Gästtoaletten har klinkergolv och kaklade väggar. Det är tacksamt att det är färger som håller i tiden. Wc, handfat med kommod är utbytt -15, liksom överskåp med spegeldörrar och spotlights.

ALLA BILDER

Entré

Framsidan bjuder på fin marksten. Burspråket ger ett välkomnande intryck. Garaget med förråd finns i direkt anslutning till entrén.

ALLA BILDER

Trädgården

Trädgården är uppvuxen med gräsmatta runt nästan hela huset. Tomten gränsar till allmänning med skogsparti, här kan man leka kurragömma och annat roligt.

ALLA BILDER