SNABBFAKTA
ADRESS
Hermelinvägen 22
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
132 + 0 kvm
TOMTAREAL
279 kvm
BYGGÅR
1984
STARTPRIS
3 495 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
3 400 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Ljus och öppen planlösning"

Vardagsrum

Vardagsrummet fick en "makeover" -22 då parkettgolvet slipades och vaxoljades, väggarna och taket målades. Från vardagsrummet kommer du ut till altanen med tak.

ALLA BILDER
"Stilrent kök som går i svart"

Köket

Köket som återfinns till höger om entrén är stilrent och funktionellt. Med induktionshällen lagar du maten mycket fort, spisfläkten sitter där den skall, ugnen är i snyggt rostfritt, en kyl och en frys. Micron har en egen plats i väggen mot tvättstugan. Luckorna går i trendigt svart och blev omlackade under -22. Mellan groventrén och köket finns tvättstugan som har tvättmaskin -19, torktumlare -20, vägghängd värmeväxlare, tvättho och väggskåp.

ALLA BILDER

Entré

Hallen öppnar upp mellan vardagsrummet och köket. Här finns avhängningsmöjligheter och det som inte skall synas kan hängas in i utrymmet under trappen där väggarna nyligen målats och golvet har fått en skön matta att stå på. Golvet i hallen och köket lades om under -22 och flyter fint ihop.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrummet finns rakt fram från entrédörren och renoverades under -19. Ytskikten är klinker på golv och kakelplattor på väggar. Handfat med kommod, överskåp, wc och duschhörna.

ALLA BILDER

Groventré

Groventrén blir troligen den privata ingången. Här kan också barnen komma in med sina blöta kläder. Vissa grannhus har groventrén som ett extra sovrum alternativt ett kontor.

ALLA BILDER

Allrum

Övre hallen är ljus och fin och har utrymme för exempelvis en arbetsplats med skrivbord. På vardera sida finns två sovrum. Golvet har ljust slitstarkt laminatgolv, som även tre sovrum har, och väggarna är ljusmålade. Här kommer du åt badrummet och även klädkammaren som är snyggt renoverad med ljusa väggar och en skön matta på golvet.

ALLA BILDER

Sovrum

Sovrummet närmast trappan har fönster mot entrésidan. Ljust golv och ljust nyanserade väggar. Till vänster en dubbelgarderob med en spegeldörr och en gardrobsdörr. Andra sovrummet som vetter mot baksidan har ljust golv och väggarna har två färgnyanser. Två sovrum vetter mot framsidan. Det ena har precis som rummen mot baksidan ljust golv och ljusa väggar i beige nyans. Det andra som vi kan kalla "master bedroom" är det störst sovrummet och här finns en lyxigt skön matta att sätta fötterna på när en ny dag nalkas. Väggarna är målade i en behaglig beige nyans och har dessutom en fondvägg. Master bedroom renoverades -22.

ALLA BILDER

Badrum

Badrummet renoverades i slutet av -20 med ytskikt av klinker på golv och kakel på väggar. Handfatet har precis som i duschrummet på nedervåningen en kommod, spegel, wc och badkar med duschblandare om man ibland vill duscha för att spara tid. Svängbar glasvägg finns för att inte vatten skall stänka ner allt för mycket. Taket har dimbara spotlights och golvet värms upp med golvvärme.

ALLA BILDER
"Här sitter vi ofta och njuter av stunden"

Altan

Altanen som finns vid entrésidan har tak och här blir det många timmar spenderade under sommarhalvåret. I I anslutning till altanen finns även ett soldäck.

ALLA BILDER

Huset

Husen på Hermelinvägen byggdes under 1984. Ett så gott som underhållsfritt hus tack vare platta på mark, betongväggar och betongbjälklag. Tomten har en tät häck mot allmänning och därmed blir tomten insynsskyddad. I anslutning till huset finns garage med plats för bil och det går också bra att ställa bilen på uppfarten. Fiber är indraget.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Friköpt tomt
  Bredband via TELIA
  Huset byggdes 1984
  Duschrum renoverat -19
  Badrum renoverat -20
  Ytter- och garagetak har takvårdsbehandlats mot alger, lav och mossa -22
Jonas Westberg