SNABBFAKTA
ADRESS
Dragverksgatan 132
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
6 rum och kök
BO & BIYTA
122 + 0 kvm
TOMTAREAL
522 kvm
BYGGÅR
1972
STARTPRIS
2 395 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
2 750 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Med baksidan i ostört läge kan man lugnt njuta av eftermiddagssolen och barnen kan leka på tomten"

Huset och trädgården

Trevlig villa i ett plan med rejält valmat tak och entré under väderskyddande tak. När solen skiner avnjuter du solstrålarna på den trevliga baksidan, kanske i en solstol i trädgården eller på den stora uteplatsen under tak. Eftersom huset ligger i områdets ytterkant, kan ni köra ända fram till husets baksida, där plats finns för två bilar. Förråd finns på tomten.

ALLA BILDER

Entré

I entrén finns två inbyggda garderober. Här, liksom i husets övriga rum, ligger plastmatta på golvet, med undantag av vardagsrummet som har parkettgolv.

ALLA BILDER

Köket

Ett funktionellt arbetskök med gott om förvaring, utrustat med häll, spisfläkt, inbyggd ugn, kyl och frys. Vitt kakel ovan diskbänk och arbetsbänk.

ALLA BILDER
"De stora fönstren gör att gränsen mellan inne och ute suddas ut"

Allrum

De stora fönsterpartierna med utsikt över trädgården är en trevlig plats för matbordet. Fina sommardagar står nog dörren öppen ut till uteplatsen. Har ni gäster finns det gott om plats att duka långbord här. Till vardags kanske en lekhörna för småttingar kan få en plats här?

ALLA BILDER

Vardagsrum

Stora fönsterpartier, som bidrar med fint ljus, finns även här i vardagsrummet, liksom en dörr ut till uteplatsen. Här finns plats för både soffgrupp och matbord. Parkett på golvet.

ALLA BILDER

Badrum

Ljust badrum med klinkergolv och kaklade väggar. Handfat med kommod, spegel, WC och handdukstork. Bubbelbadkaret är defekt.

ALLA BILDER

Sovrummen

Totalt finns fyra sovrum, vissa med garderober. Ett av sovrummen ligger enskilt bortom vardagsrummet. De övriga rummen ligger i närhet av varandra i husets andra ände.

ALLA BILDER

Tvättstuga

Tvättstugan renoverades 2018 och här finns tvättho, tvättmaskin, torktumlare och skåp för förvaring. Våtrumsmatta och våtrumstapet. Inkommande vatten under arbetsbänken.

ALLA BILDER

Gäst-wc med dusch

Det här utrymmet renoverades, liksom tvättstugan, 2018. Våtrumsmatta och våtrumstapet. Handfat, WC, duschhörna med kommod, överskåp med spegeldörrar och handdukstork.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Tvättstugan och gäst-wc med dusch renoverades 2018
  Huset målades om 2019
  Valmat tak byggdes -89
  Stort förråd finns i anslutning till huset
  Garage i separat länga
  Motordriven garageport 2015
  Bredband via fiber finns på området och det går att ansluta sig i efterhand
  Kabel-TV via Comhem
  Samfälligheten har en egen hemsida: www.backbybyalag.se