SNABBFAKTA
ADRESS
Champinjonvägen 18
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
5 rum och kök
BO & BIYTA
190 + 35 kvm
TOMTAREAL
1122 kvm
BYGGÅR
1995
STARTPRIS
6 295 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
5 725 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

"Vi har trivts så bra här, både med huset och i området"

Huset och trädgården

Huset är byggt 1995, förutom den högra delen med källare, som byggdes 1991. Huvuddelen står på betongplatta och det är vattenburen golvvärme i hela entréplan och källaren. I både vardagsrum och kontor finns luftvärmepumpar som även kyler luften när det är som varmast. På den friköpta tomten finns olika fruktträd, en flaggstång och en rejäl förrådsbyggnad. Insynsskyddad baksida i syd- och västläge med solnedgång och möjlighet till pool. Där finns tre stora förråd i egen länga utmed tomtgräns. Det finns även ett litet garage för åkgräsklippare och vanlig gräsklippare. Sjövatten för bevattning.

ALLA BILDER

Entré

Entré/hall i vinkel med flera garderober, klinkergolv.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrummet i entréplan renoverades i slutet av 2021 av fackman. Här finns duschhörna, tvättställskommod, överspegel med belysning, sidoskåp, handdukstork och toalett. Klinkergolv.

ALLA BILDER
"Som mest har vi nog dukat för 20 personer här"

Vardagsrum

I vardagsrummet flödar ljuset från flera håll och Mälaren skymtas genom fönstren. Ytorna är stora här och det är öppet upp till nock i den delen där den kaklade kaminen står, i husets mest centrala del. Vardagsrummet flyter samman med köket och härifrån nås uterummet, så en dukning för många gäster är inga problem. Elstyrd markis mot väster. Ekparkettgolv.

ALLA BILDER

Köket

Köket ligger intill utgången till inglasade uterummet. Vita snickerier, delvis med vitrin. Kyl och frys i fullhöjd, inköpta 2020. Övriga vitvaror; spishäll, spisfläkt, inbyggd ugn och en dold micro (äldre modell). Ekparkettgolv.

ALLA BILDER

Inglasat uterum

I det 26 kvm stora uterummet värmer solen skönt genom glasrutorna, och det gör också det uppvärmda klinkergolvet. Även om ni har ett stort bord här så finns gott om plats för både läshörna och odlingar, och det växer så det knakar här. En perfekt plats att övervintra pelargonerna på.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Sovrummet i entréplan rymmer en dubbelsäng och har fönster mot baksidan, garderober längs ena väggen.

ALLA BILDER

Tvättstuga

Tvättmaskin och torktumlare i pelare, och därtill ett torkskåp (nuvarande ägare använder det endast för att hänga tvätten, det är inte inkopplat och funktionen ej kontrollerad). Våtrumsmatta på golv och vägg. Dörren till altan och trädgård på baksidan.

ALLA BILDER

Kontor/Sovrum 2

I dag är det här stora rummet, som bjuder på Mälarglimt, inrett som kontor och kan enkelt delas av för ytterligare ett sovrum. Rustik vägg i trä och träplankgolv. Trappa till källardel.

ALLA BILDER

Allrum

Stort allrum med utsikt mot Mälaren från takkupans fönster. På övervåningen finns flera kattvindar för förvaring, och en fin möjlighet som finns är att ersätta en av kattvindarna med takfönster mot sjön.

ALLA BILDER

Balkong

Stor härlig balkong i söderläge med sol nästan hela dagen. Tänk dig att sitta här med en bra bok i vårsolen eller spana in havsörnen på isen.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Rymligt sovrum på övervåningen med egen klädkammare.

ALLA BILDER

Källarvåning

Gillestuga eller tonårsrum? Rummet i källaren ligger ostört och här nere finns ett kaklat badrum med dusch, hörnbadkar, tvättställ och separat wc. Klinkergolv.

ALLA BILDER
"Det har blivit många rundor på golfbanan genom åren"

Omgivning

På Enhagen-Ekbacken finns flera badplatser och båthamnar. Här trivs ung som gammal och det finns gott om barnfamiljer, en stor lekplats och förskola. Det här är Västerås egna Byllerbyn. Barkarös fina skolor finns på cykelavstånd och kommunikationer in till stan är goda. Golfbana med fin restaurang finns nära, liksom fina promenadstråk. Här hejas det glatt när man möter varandra på gatan.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
  Laminatgolv i alla rum, där inget annat anges
  Fastigheten är fiberansluten
  Centraldammsugare finns
  Radonmätning gjord 2011, årsmedelvärde 120 Bq/m3 vilket är väl godkänt värde (radonsug finns)
  Till båtplats i närliggande bryggförening är det i dagsläget ingen ledig men heller ingen kö, en plats kostar ca 500 kr/år samt inträdesavgift ca 2000 kr
  Bergvärmepumpen installerades 2018 och har kapacitet att värma en yta på 235 kvm
  Ritning på källardelen saknas.
Jonas Westberg