SNABBFAKTA
ADRESS
Bandygatan 58
BOSTADSTYP
1-familjs friliggande villa
ANTAL RUM
6 rum och kök
BO & BIYTA
141 + 19 kvm
TOMTAREAL
862 kvm
BYGGÅR
1973
STARTPRIS
3 595 000kr
SLUTGILTIGT PRIS
3 595 000kr
MÄKLARE
Jonas Westberg

Jonas Westberg

Registrerad Fastighetsmäklare

+46 70 777 20 96

jonas@westhemfast.se

Trädgården

Bandygatan 58 har ett helt fantastiskt läge. Längst upp på en återvändsgata blir det nästan bilfritt. Trädgården är stor och får plats med allt vad barnen önskar sig. Baksidan har markiser och altan med tak. Framsidan kan en bil få plats på uppfarten. Parkering finns också precis utanför och även garagelängan där en bil får plats. Ett förråd finns.

ALLA BILDER

Vardagsrum

Vardagsrummet med de stora fönsterpartierna gör att känslan är att man sitter ute i trädgården. Till vardagsrummet kommer du från både hallen och köket. Här får det plats både soffgrupp kanske framför tv och även matsalsmöbler utan att det känns trångt. Golvet har ekparkett och väggarna är ljusa. Stora och trevlig fönsterpartier och utgång till baksidan med markis och altan med tak.

ALLA BILDER
"Köket är avskilt från matplatsen, det tycker vi om"

Kök

Köket har den äldre inredningen kvar så som bardisk med överskåp. Här skiljer man på köksdelen och matplatsen. Kocken kan med andra ord jobba ostört medan dem som är hungriga också kan äta ostört. Govlet har plastmatta och väggarna är ljusa. Äldre kökssnickerier i vitt, spis med häll och ugn, spisfläkt, diskmaskin, kyl och frys. Fönstren i kök och matplats vetter mot framsida.

ALLA BILDER

Matplats

Matplatsen skiljer sig från köksdelen i och med att bardisken med överskåp fortfarande finns. Matplatsen har stora fönsterpartier som släpper in trevligt ljus från framsidan. Golvet har plastmatta precis som köket.

ALLA BILDER

Sovrum 1

Stora sovrummet som vi kan kalla master bedroom har garderober efter helvägg. Väggarna är ljusa och fönstret i sitter på husets gavel i västläge.

ALLA BILDER

Sovrum 2

Detta sovrum är relativt stort. Här kan det möbleras på lite olika sätt. Väggarna är ljusa och föntrena vetter mot altanen på baksidan.

ALLA BILDER

Sovrum 3

Precis som sovrum 2 har även detta sovrum fönster mot baksida. Rummet är ljus men lite mindre sovrum 1 och 2.

ALLA BILDER

Sovrum 4

Detta är det mindre sovrummet och kan naurligtvis också vara ett kontoret, då behöver man inte gå långt till kaffebryggaren då detta rum är granne med köket. Fönsterpartierna vetter mot baksidan.

ALLA BILDER

Hall

Den jusa hallen ger ett välkomnande med ett fint ljusinsläpp från glaspartierna till vardagsrummet. Golvet är ljust flyter vidare till innerhall och även sovrummen har likadant golv.

ALLA BILDER

Duschrum

Duschrummet som också blir gästtoaletten finns direkt till höger om entrén. Den är utrustad med våtrumsmatta och våtrumstapet. Handfat, överskåp, wc och dusch.

ALLA BILDER

Badrum

Badrummet är renoverat under 2020 med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns också handfat med kommod, överskåp med spegeldörrar och spotlights, wc och badkar. Badkaret är uppskattat både för yngre och äldre.

ALLA BILDER

Groventré

Groventrén som troligen även nya ägarna kommer att använda mest är rymlig och här kan barnen ta av sig sina blöta kläder när dem har varit ute och lekt. Här finns tvättho, tvättmaskin, torktumlare och bra med förvaring. Golvet har våtrumsmatta.

ALLA BILDER

Gameroom/Sovrum

Innanför groventrén finns gameroomet där barnen kan titta på tv eller spela tv-spel med sina kompisar. Självklart går det också att ha som ett sovrum. Rummet har en rymligt klädkammare. Golvet har plastmatta och väggarna är ljusa. Även detta rum har trevliga och stora fönsterpartier och även utgång till baksidan.

ALLA BILDER
Mäklaren informerar
    Fiber finns indraget
    Yttertak omlagt 2020
    Badrum renoverat 2020
Jonas Westberg